pondělí 19. ledna 2015

Víkendový Příběh

Drahý,
ráda bych Ti vyprávěla příběh Páteční noci, který se odehrál před pár dny. Ráda bych Ti vyprávěla všechny příběhy, které se mi tu teď odehrávají. Je toho tolik, a to tu ještě nejsem ani měsíc. Miluji to tu den ode dne víc. Miluji to tu párty od párty víc. Kéž by to nikdy nemělo skončit, ale možná právě proto si toho vážím, protože vím, že je to na omezenou dobu.

Nechť ti tedy započnu vyprávět příběh, který tak touží být vyslyšen. Příběh, který si mnozí aktéři nepamatují a příběh, který je legendární stejně jako příběh Sobotní noci, která se odehrála týden před tímto! :) Vzhledem k tomu, že jsem také jedním z aktérů, co si nevybavují veškeré detaily bude pro mě obtížnější Ti to převyprávět, ale já to zvládnu. Musím si tyto příběhy zaznamenat, protože má paměť není nafukovací a jednoho dne bude těch příběhů mraky.

Tento víkend jsem nemusela pracovat, a tak jsme s Aniou zahájili PÁRTY víkend s tím, že neutratíme mnoho peněz, protože v pátek budeme pít Becherovku, co jsem ji přivezla z  Čech a poté jen dvě tři pivka a v sobotu mě Ania bude prý zvát. V pátek večer mě tedy vyzvedla doma a jeli jsme na parkoviště, kousek k autobusové zastávce. Přelili jsme Becherovku do PETky a chvíli si povídaly. Poté jsme sedly do autobusu a vyrazily směr Antwerpy. Samozřejmě, že v autobuse jsme se smály jako blázni, a tak nahlas, že se ještě teď divím, že nás řidič nechal dojet až na konečnou zastávku.

S Felixem jsme se domluvily, že za námi přijde do Irish Pubu po tom, co se potká s jeho kamarády. Tak jsme tedy vyrazily už v značně podnapilém stavu, neboť flaška Becherovky vypitá ve dvou za jednu jedinou hodinu, už předpovídá zajímavý večer. V Irish Pubu jsme objednaly pivka a šly si sednout nahoru - naše oblíbené místo, Felix už tam s kamarády byl, a tak jsme se přidaly. Joo nesmím opomenout, že celou cestu do Irish (tak půl hodina pěšky), jsme se s Aniou líbali :D. Takže mám od dalšího člověka potvrzené, že líbám skvěle! Jupíí! :D V hospodě jsme se pak smáli všichni jako blázni, neboť Ania už byla totálně opilá! Chtěla se líbat i s Monicou od Romia, a tak se prvně zeptala Romia, jestli mu to nevadí a ten ať se zeptá Moniky (ta celý večer pila nealko), takže samozřejmě řekla, že ne a Ania ji hned zvala na panáka :D. Já jsem zase na pivo pozvala lesbickou zpěvačku, se kterou jsem se dala do řeči u baru a byla jsem z ní u vytržení. Ania taky brečela na Felixově rameni, protože já jsem úžasná osoba a ona mě naprosto miluje a ona ho zabije, jestli mi ublíží :D hahaha. Poté, když jsme šli s Felixem na naše obvyklé místo, tak jsem se zastavila a koukala na tu zpěvačku, jak zpívá a hraje a říkala Felixovi, jak úžasná je :D načež mi Felix řekl, že jsme měli někam namířeno jestli v tom náhodou nechci pokračovat :D. Poté jsme přišli zpět a Ania už tam nebyla, zmizela k Sashovi, který se tam také ukázal. Takže opět stejná situace, jako na Balloon party! :D Cestu domů si samozřejmě nepamatuji, následný sex také ne, ale prý to bylo lepší než ten minulý víkend :D.

Ráno Felix vstával do práce a já jsem ještě hodinu ležela, neboť autobus mi jel až v 8:14. Bogdan (Felixův švagr s kterým teď bydlí) mi ráno chtěl udělat kafe a byl na mě moc milý. Jsem strašně ráda, že žije s ním a ne s Adim. Tenhle umí anglicky a je moc společenský. Tak fajn kluk! A myslí si o mě, že jsem úžasná, takže prostě sympaták :D. Pak jsem odjela domů a ze zastávky šla pěšky. To byla vážně skvělá cesta po té noci. Půl hodiny ráno v největším mrazu jít domů. Domů jsem došla, lehla si a chvíli spala. Pak si mě Ania vyzvedla a já strávila celý den u ní doma, vařily jsme véču, povídaly si, spaly, smažily palačinky, dělaly kafe a mnoho dalšího. V půl jedenácté večer mě pak hodila domů.


V neděli mě zase ráno vyzvedla a jely jsme na prohlídku Antwerp. Ukázala jsem ji tedy nejhezčí části a když jsme pak byly u Irish Pubu a já jí fotila u toho názvu z hospody najednou vyšel Felix a plížil se za ní. Vyfotila jsem je tedy spolu a Ania si pak prohlížela fotky (celou dobu si Felixe nevšimla) a strašně se lekla, když uviděla tu poslední fotku s ním :D. Hahaha... On tam byl s kluky z práce (chlap s papíry) tak jsme se k nim na chvíli přidaly (jedno kafe) a pak zase šly. Daly jsme si Kebab v naší oblíbené Kebabárně a jely domů.

Zase jednou neuvěřitelný víkend, co říkáš?! Jooo a Felix už si nechal potetovat to břicho.. Mmmm jamííí.. Už se těším až to uvidím, zbožňuji tetování a shodou okolností tam má škorpion (je to taky štír jako taťka). Ach bože, nejde ho mít jen rád! :D Já vím, že to není to nejlepší rozhodnutí, ale stejně. Chová se ke mě tak hezky a už tak dlouho dobu. Řekla bych, že jsem zase jednou "zadaná" :).


I'm gonna live,

I'm gonna love
RIGHT NOW..
And if tomorrow never comes I'm gonna stay forever young.

1 komentář: