sobota 31. ledna 2015

Billiard pátek

Ahoj drahý,

dnes je sobota a já zase sedím doma, neboť musím hlídat malého Toma. Vlastně mi to ani tolik nevadí, jsem šíleně unavená a mám radost, že dnes nemusím pít. Včera jsem taky neměla pít, ale nakonec jsme šly s Aniou "na jedno" do naší nově objevené a odteď oblíbené hospůdky, kde pivo stojí pouhopouhých 2,70 euro (Duvel, naše nejoblíbenější). Předtím jsme ještě byly nakupovat, kde jsme tedy pořídily neuvěřitelné kousky. Mám novou šedivou vestu zlevněnou z 80 na 30 euro, no nekup to! Také jsme objevily levné punčochy (značkové, ale se slevou) a pak jsme šly na véču. Včera to bylo opravdu moc super a já si to zase s Aniou užila.



V naší nové hospůdce jsme se smály jako blázni, až nám tekly slzy, bohužel už si nevybavuji ani jedinou z oněch super vtipných situací, ale asi to tak má být. Člověk žije pro ten daný okamžik a já si to nesmírně užila. Zase jsme si povídaly o budoucnosti, klucích, snech a dalších holčičích věcech. Ania mi sdělila, že neočekává, že s ní odjedu do Californie, neboť tu mám Felixe. Opáčila jsem, že zase s Felixe tak moc do budoucna nepočítám, nevím jakým směrem se to bude vyvíjet, ale například jeho příjmení jsem zjistila po 8 měsících (stejně tak jako on mé datum narození - vtipná historka, jsem nejspíše jediná Aneta Svěráková v celém širém googlu, a tak není zrovna nejtěžší o mě cokoliv zjistit).

V naší oblíbené hospůdce mají také kulečník, a tak jsem Aniou učila jak ho hrát, neboť ho hrála úplně
poprvé, to byl tedy taky zážitek. A já si tu teď tak sedím na gauči a přemýšlím, jak je vlastně krásné mít někoho tak blízkého, jak je super mít s kým sdílet radosti i starosti. Partneři se vystřídají, nebudou tu pro nás věčně (kromě toho JEDNOHO), ale kamarádky zůstávají a vzpomínky na ty záchvaty smíchu s nimi taky. Mám jí ráda! Je to blázen, a ty já rád!

1 komentář: